Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
ondernemer

Ondernemer met personeel, zonder zorgen

U bent ondernemer en besteedt uw tijd graag aan uw klanten en uw dienstverlening, want daarin komt uw toegevoegde waarde het best tot uiting. Salarisadministratie is niet uw hobby, maar belangrijk genoeg om goed te regelen. Een personeelsafdeling heeft u niet, dus u heeft baat bij betrouwbare en efficiënte ondersteuning.

MKB salarisadviseurs heeft voor u de ideale mix van uitvoering en deskundigheid. U bepaalt wat u door ons geregeld wilt hebben en betaalt daarvoor een vast tarief per werknemer. Zo weten u én uw medewerkers zeker dat het klopt.

Ondernemers hebben behoefte aan de volgende administratieve lastenverlichting:

 

Loonadministratie

De loonadministratie kan u als ondernemer erg veel tijd kosten. In dat geval is het uitbesteden van uw loonadministratie een groot voordeel. Bij MKB Salarisadviseurs betaald u een vaste prijs per loonstrook, waardoor u van te voren weet hoeveel de loonadministratie u kost. Dat komt door dat wij een loonadministrateur hebben die er veel verstand van heeft.

Personeelsadvies

Naast het verzorgen van de salarisadministratie, geeft MKB Salarisadviseurs personeelsadvies op maat. Bij het aannemen van personeel komt bijvoorbeeld veel papierwerk kijken. Hierbij kunnen wij u helpen. U bepaalt zelf in welke mate u geholpen wilt worden, hierdoor betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Personeelsadministratie

Naast de salarisadministratie en personeelsadvies, kunnen wij u helpen bij de personeelsadministratie. Personeelsadministratie is alles omtrent personeel aannemen, op tijd salaris uitbetalen, ziekteverzuim, het bijhouden van vakantiedagen, fiscale regelingen en ga zo maar door. MKB Salarisadviseurs kan u hierin ondersteunen. Dit scheelt u veel tijd, u voorkomt eventuele boetes en dan is er nog het gemak van één aanspreekpunt voor het personeel.

Al met al kan MKB Salarisadviseurs op verschillende vlakken ondersteunen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een concurrerende offerte voor uw organisatie aan!

ondernemer

MKB Salarisadviseurs

  • Salarisadministratie voor het MKB
  • Adviseurs met salarisadministratie kennis
  • Vaste prijs per loonstrook
  • Persoonlijke aandacht
  • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa