Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Salarisadministratie

Onze Salarisadviseurs

Bij MKB werkt een team van specialisten op het gebied van personeelsadvies en salarisadministratie. MKB Salarisadviseurs richt zich op de complete dienstverlening voor uw MKB bedrijf. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise verzorgen wij uw salarisadministratie. Vanuit ons kantoor in Veenendaal ontzorgen wij de MKB-ondernemers in de regio bij hun bedrijfsvoering.

Salarisadviseur

Aan de rechterkant van deze pagina ziet u onze salarisadviseurs. Heeft u vragen aan een van onze salaris adviseurs? Neem vrijblijvend contact op met MKB Salarisadviseurs.

Complete dienstverlening

Diensten MKB Salarisadviseurs

Expertise

De adviseurs van MKB Salarisadviseurs hebben expertise in accountancy en arbeidsrechtelijke kennis op het gebied van personeel en organisatie.  Uw salarisadviseur volgt met regelmaat training over nieuwe wetgeving om u vervolgens accuraat te woord te kunnen staan. 

Uw contactpersonen bij MKB salarisadviseurs zijn:

Loonadministratie

Janine van Huigenbosch

Ervaren salarisadviseur binnen het MKB en manager van MKB Salarisadviseurs sinds 2012. Altijd zeer betrokken bij de klant, denkt in oplossingen en draait haar hand nergens voor om. Ambitieus en stressbestendig, zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt.

Floor Meijdam

Floor Meijdam

De nieuwste aanwinst in het team vanaf mei 2017. Zeer ervaren salarisadviseur en expert op het gebied van Unit4 (online). Naast gebruikelijke loonverwerking graag bezig met advisering en optimalisatie van salarisadministratie.

Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa