Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
salarisadministratie uitbesteden

Personeelsadministratie en advies

MKB bedrijven hebben personeel en dus een personeelsadministratie. Vaak worden personeelszaken door de office manager, directeur of een personeelsadviseur intern opgezet. Bij de office manager en de directeur zijn deze taken vaak bijzaak en ligt personeelsadministratie en advies niet in hun interessegebied. Daarom kan het fijn zijn om een stok achter de deur te hebben bij een extern personeelsadvies bureau voor advies op oude en nieuwe wetgeving.

Personeel heeft rechten

Personeel wordt aangenomen, ontslagen of stroomt uit om andere redenen. Wat er ook gebeurt, er zijn allerlei juridische en fiscale regelingen van toepassing die rechten geven aan de medewerker. Aan u de plicht om zorgvuldig met uw werknemers om te gaan en dus de wet te volgen. Hier leest u meer over personeel aannemen.

Personeelsadvies en de wetgeving

Personeelsadministratie en adviesHet is voor de meeste werkgevers onmogelijk om alle wettelijke regelingen te kennen, om zo hun personeel goed te bedienen. Het opzetten van een personeelsadministratie en het beheren van het personeelsbestand is niet een standaard klus welke door een accountant of personeelslid zonder de kennis van de arbeidsrecht gedaan kan worden. Om problemen in de toekomst te voorkomen met belastingen en wetgeving bij het opstellen van arbeidscontracten, langdurig verzuim of ontslag is het inzetten van een personeelsadviseur met de juiste kennis van groot belang voor uw bedrijf. MKB Salarisadviseurs zorgt voor zekerheid met kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht en personeelsadministratie. Zonder zorgen kunt u uw personeelsadministratie uitbesteden. Zo krijgt u ook het beste advies bij de in- en uitstroom van personeel, rond arbeidscontracten en fiscale zaken. Uiteraard kunt u ook uw salarisadministratie en loonadministrateur uitbesteden aan MKB Salarisadviseurs.
Meer weten over het uitbesteden van uw personeelsadministratie? Neem contact op via ons contact formulier of bel ons op 0318 – 830 234. Eerst nog meer lezen? Kijk dan ook eens op de pagina met gedetailleerde informatie over onze personeelsadvies op maat.

MKB Salarisadviseurs

  • Salarisadministratie voor het MKB
  • Adviseurs met salarisadministratie kennis
  • Vaste prijs per loonstrook
  • Persoonlijke aandacht
  • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa