Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Vacature Salarisadministrateur

Personeelsadvies op maat

Bent u op zoek naar personeelsadvies? Zowel bij het aannemen van personeel als bij ontslagprocedures komt het nodige papierwerk kijken. Wij kunnen u al deze rompslomp uit handen nemen, waarbij het mes aan twee kanten snijdt: het bespaart u tijd en zorgen. Delegeer deze belangrijke zaken aan ons, dan weet u zeker dat alles goed geregeld wordt, conform uw wensen en de wettelijke regelingen.

Juist nu is het belangrijk dat u op de juiste manier met uw personeel omgaat en dat u investeert in uw mensen. De werknemers in een organisatie zijn degene die het verschil maken. Daarom ondersteunen wij u graag door het geven van personeelsadvies op maat.

Wij helpen u graag om meer rendement te halen uit uw werknemers. U bepaalt zelf wat wij voor u moeten regelen. Zo heeft u op afroep een volwaardige afdeling Personeelszaken tot uw beschikking. Professioneel en voordelig, want u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Een groot voordeel van MKB Salarisadministratie, is dat u geen personeelsfunctionaris in dienst hoeft te nemen, maar u hoeft het ook niet zelf te doen. Wij zorgen ervoor, door het juiste personeelsadvies te geven, dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving. MKB Salarisadviseurs geeft personeelsadvies op het gebied van:

  • Instroom van werknemers
  • Doorstroom van werknemers
  • Uitstroom van werknemers

 

Kennis van personeel

Naast kennis op het gebied van Accountancy beschikken wij ook over arbeidsrechtelijke kennis op gebied van personeel en organisatie. Wij denken met u mee op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsbeleid. U kunt ons dus ook inschakelen bij vraagstukken op financieel gebied en op het gebied van HR en personeelszaken. Dit gebeurt altijd via korte lijnen. Hierdoor bent u verzekerd van zeer professionele begeleiding, zodra u dit wenst en hebt u altijd één aanspreekpunt.

Ik wil personeelsadvies van professionals

Wilt u meer informatie over personeelsadministratie of personeelsadvies in het algemeen of wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van personeelsadvies? Neem dan gerust contact met ons op, samen kunnen we bepalen waar wij u mee kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa