Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Loonadministratie

Salarisadministratie op orde

Wij houden – net als u – van duidelijkheid. Daarom spreken we een vast bedrag per loonstrook per maand met u af. En u weet exact wat u daarvoor mag verwachten. Zo verwerken we onder meer ziekte- en verlofdagen, berekenen vakantiegeld, overuren of 13de maand en verstrekken duidelijke betaaloverzichten en jaaropgaven. Salarisadministratie op orde.

Met uw salarisadministratie op orde laat u zien dat u de inzet van uw medewerkers op waarde schat. Dat is goed voor uw naam als werkgever en draagt bij aan een goede nachtrust. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan dat waar u goed in bent; ondernemen.

Wat kost het uitbesteden van salarisadministratie?

Het uitbesteden van uw salarisadministratie bij MKB salarisadviseurs heeft voor u vele voordelen. Een belangrijk voordeel voor u is de vaste prijs per loonstrook. De kosten van het uitbesteden van salarisadministratie zijn op deze wijze al vooraf duidelijk. U weet als ondernemer direct waar u aan toe bent. De vaste prijs per loonstrook wordt vastgesteld aan de hand van uw organisatieomvang. De vaste prijs per loonstrook zal lager uitvallen indien u voor meerdere medewerkers tegelijk uw salarisadministratie uitbesteed.

Voordelen van het uitbesteden van salarisadministratie

Het uitbesteden van uw salarisadministratie heeft een aantal voordelen:

 • Tijdsbesparing, als ondernemer bent u vaak veel tijd kwijt aan uw salarisadministratie. Als u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden zal dit direct een tijdsbesparing voor u opleveren.
 • Geen risico op fouten. Het doen van salarisadministratie vergt veel specifieke kennis, de wetgeving en CAO’s veranderen telkens waardoor het risico op het maken voor u als ondernemer hoog ligt.
 • Vaste prijs per loonstrook. Indien u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden bij onze ervaren salarisadviseurs  kiest u voor een vaste prijs per loonstrook. Op deze wijze heeft u vooraf inzicht in de kosten die salarisadministratie met zich meebrengt.

Werkwijze die ontzorgt

Wij nemen u de zorg voor de salarisadministratie volledig uit handen. Elke maand / periode ontvangt u van ons de salarisstroken en de aangifte loonheffingen per e-mail. Onze service kan worden aangevuld met door u gewenste extra overzichten, zoals een SEPA betaalbestand, loonjournaalpost (uitgesplitst naar afdelingsniveau) of loonstaten. Uw salarisadministratie uitbesteden geeft rust, u weet dat het goed zit.

Wij bieden u de mogelijkheid om in ons systeem in te loggen. U krijgt hierbij de beschikking over een zeer uitgebreide en professionele HR-tool waarin u naast de personeelsadministratie bijvoorbeeld ook de vakantiedagen kunt registreren en accorderen.

 

MKB Salarisadviseurs

 • Salarisadministratie voor het MKB
 • Adviseurs met salarisadministratie kennis
 • Vaste prijs per loonstrook
 • Persoonlijke aandacht
 • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa