Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Loonadministratie

Regel uw salarisadministratie en houd tijd en geld over

Bij elk bedrijf hoort de salarisadministratie heel goed geregeld te zijn. Mensen die keihard voor u werken, verwachten op tijd hun geld. Zij hebben immers ook gewoon op tijd de huur te betalen. Duidelijkheid, stiptheid en betrouwbaarheid zijn daarom belangrijke peilers voor elke serieuze salarisadministratiekantoor. Daarom regelen wij voor een vast bedrag per loonstrook per maand, uw hele salarisadministratie. U weet dan exact wat u krijgt en voor welke prijs.

Besteed tijd aan geld verdienen, niet aan geld verdelen

Wanneer wij uw salarisadministratie regelen, gaan we daar heel precies mee om. Zo verwerken we onder meer:

 • ziekte- en verlofdagen
 • berekenen vakantiegeld
 • overuren of 13de maand
 • duidelijke betaaloverzichten en jaaropgaven

Met uw administratie op orde laat u zien dat u de inzet van uw medewerkers op waarde schat. Dat is goed voor uw naam als werkgever en draagt bij aan een goede nachtrust. Door het aan ons uit te besteden, houdt u bovendien veel kostbare tijd over om te ondernemen, nieuwe klanten aan te trekken en geld te verdienen. U ‘koopt’ dus eigenlijk tijd, waardoor de salarisadministratie uitbesteden een investering wordt die zichzelf terugverdiend.

Klik hier om contact op te nemen

Wat kost het uitbesteden van salarisadministratie?

Met het uitbesteden van uw salarisadministratie bij MKB salarisadviseurs heeft voor u vele voordelen. Een belangrijk voordeel voor u is de vaste prijs per loonstrook. De kosten van het uitbesteden zijn op deze wijze al vooraf duidelijk. U weet als ondernemer daarom direct waar u aan toe bent. De vaste prijs per loonstrook is afhankelijk van uw organisatieomvang. Dat betekent dat als u voor meerdere medewerkers tegelijk de salarisadministratie uitbesteed, de prijs per loonstrook lager is.

premiekorting

 

 

 

 

 

 

Voordelen van het uitbesteden van salarisadministratie

Het uitbesteden van uw salarisadministratie heeft een aantal voordelen:

 • Tijdsbesparing, als ondernemer bent u vaak te veel tijd kwijt aan uw salarisadministratie. Als u ervoor kiest om dit uit te besteden, zal dat direct een tijdsbesparing voor u opleveren.
 • Geen risico op fouten. Het doen van salarisadministratie vergt veel specifieke kennis, de wetgeving en CAO’s veranderen telkens waardoor het risico op het maken van fouten voor u als ondernemer hoog ligt.
 • Inzicht in de kosten. Als u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden bij onze ervaren salarisadviseurs, kiest u voor een vaste prijs per loonstrook. Daarmee staat u nooit voor verrassingen.

Werkwijze die ontzorgt

Wij nemen u de zorg voor de salarisadministratie volledig uit handen. Elke maand/periode ontvangt u van ons de salarisstroken en de aangifte loonheffingen per e-mail. Onze service kan worden aangevuld met door u gewenste extra overzichten, zoals:

 • een SEPA betaalbestand
 • loonjournaalpost (uitgesplitst naar afdelingsniveau)
 • loonstaten

Gebruik maken van onze diensten geeft rust, omdat u weet dat het goed zit.

Wij bieden u de mogelijkheid om in ons systeem in te loggen. U krijgt hierbij de beschikking over een zeer uitgebreide en professionele HR-tool waarin u naast de personeelsadministratie bijvoorbeeld ook de vakantiedagen kunt registreren en accorderen. Dat is overzichtelijk, snel, duidelijk en kost zo min mogelijk moeite.

doorwerken

 

 

 

 

 

 

Regel snel uw salarisadministratie

Door onze hulp in te schakelen wordt uw onderneming direct efficiënter en doeltreffender. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Wij helpen u graag.

 

MKB Salarisadviseurs

 • Salarisadministratie voor het MKB
 • Adviseurs met salarisadministratie kennis
 • Vaste prijs per loonstrook
 • Persoonlijke aandacht
 • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa