Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Loonadministratie

Salarisadministratie details

U bepaalt welke werkzaamheden wij maandelijks voor u verrichten en dit alles volgens heldere tariefafspraken. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Het aanmelden van nieuwe medewerkers of bijvoorbeeld inrichten van de werkgevergegevens of de mutatie in werknemersgegevens (bijvoorbeeld een adreswijziging of het invoeren van de stamgegevens van een nieuwe medewerker) zijn bij onze prijzen inbegrepen. Salarisadministratie details

Salarisstroken

U ontvangt van ons de salarisstrook per e-mail. Op verzoek kunnen wij de salarisstroken tevens direct naar uw personeelsleden verzenden. Ook voor uw medewerker is het mogelijk om in te loggen in het digitale HR-systeem. In overleg met u richten wij het systeem zo in dat uw medewerker bijvoorbeeld gedeeltes van het eigen personeelsdossier kan inzien, salarisstroken kan downloaden of een vakantiedagen aanvraag kan verrichten.

Loonjournaalpost

Elke maand ontvangt u van ons een loonjournaalpost, welke u kunt gebruiken om uw financiële administratie bij te werken. Indien er onduidelijkheden zijn bij het invoeren van deze loonjournaalpost, kan een medewerker van één van onze partners, MKB Accountants BV u hiermee assisteren.Standaard ontvangt u één loonjournaalpost per periode, maar u kunt er kosteloos voor kiezen om loonjournaalposten per afdeling, of zelfs per medewerker te ontvangen.

SEPA betaalbestand

Betaalt u de salarissen van uw medewerkers nog handmatig? Dat is niet nodig. Wij kunnen u de salarisbetalingen digitaal aanleveren. Dit wordt een SEPA betaalbestand genoemd. Bij elke bank is het mogelijk om dit bestand in te lezen en zodoende met een druk op de knop de netto salarisuitbetalingen te verrichten. Wij kunnen het bedrag van de aangifte loonheffingen meenemen in het SEPA betaalbestand. Op deze manier kunt u nooit meer vergeten om de aangifte loonheffingen tijdig te betalen aan de Belastingdienst.
Let op: Voor sommige banken dient het inlezen van SEPA betaalbestanden wel als module aangevraagd te worden. Neem hiervoor contact op met uw bank.

Aangifte loonheffingen

De aangifte loonheffingen dienen wij periodiek voor u in. U ontvangt van ons een uitdraai van de ingediende aangifte loonheffingen, waarop het bedrag, het betalingskenmerk en de uiterste betaaltermijn is vermeld. Tevens kunnen wij het bedrag van de loonheffingen meenemen in het SEPA betaalbestand voor het betalen van de netto salarissen aan de medewerkers.

Periodieke opgave bedrijfstakregelingen

Voor sommige bedrijfstakken (bijvoorbeeld Bouw, Slagers en Hoveniers) dienen de loongegevens tevens te worden verzonden naar de betreffende overkoepelende bedrijfstakorganisatie. Wij verzorgen dit uiteraard ook voor u en kosteloos.

Jaaropgaven werknemers

Jaarlijks ontvangt u van ons de jaaropgaven voor de medewerkers ten behoeve van hun aangifte
inkomstenbelasting. Deze jaaropgaven versturen wij per e-mail. Op uw verzoek kunnen wij deze ook direct naar de medewerkers sturen.

Ook al deze administratie uit handen geven? Neem contact op via het contactformulier of per telefoon.

Extra dienstverlening

Naast het voeren van de salarisadministratie details en het verzorgen van alle uitdraaien die hierop betrekking hebben kunnen wij tevens deze extra diensten voor u verlenen:

Pensioenadministratie

Indien u niet onder een bedrijfstakpensioenregeling valt, kunt u het pensioen van uw medewerkers hebben ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij. Voor elke nieuwe medewerker dient bij de verzekeringsmaatschappij een aanmelding plaats te vinden en werknemers die uit dienst gaan dienen afgemeld te worden. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen.

Verzuimadministratie en -registratie

Heeft u bij een verzekeringsmaatschappij een verzuimverzekering (bij voorkeur met Arbodienst) afgesloten? Houd er dan rekening mee dat uw administratie up-to-date dient te zijn. Alle ziek- en herstelmeldingen, in- en uitdiensttredingen, meestal via een werkgeversportaal op internet, dienen te worden gemeld bij de verzekeraar. Deze meldingen kunt u bij ons onderbrengen.

Uiteraard kunt u tenslotte één van onze partners inschakelen voor extra expertise op het gebied van financiële dienstverlening en personeel en organisatie.

Overtuigd? Neem contact op via het contactformulier of per telefoon.

MKB Salarisadviseurs

  • Salarisadministratie voor het MKB
  • Adviseurs met salarisadministratie kennis
  • Vaste prijs per loonstrook
  • Persoonlijke aandacht
  • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa