Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Salarisadministratie

Uw salarisadministratie in 2017

Per 1 januari vinden er nieuwe wijzigingen plaats op het gebied van salarisadministratie. Op deze pagina leest u over welke wijziging direct van invloed zullen zijn op uw salarisadministratie in 2017 en hoe MKB Salarisadviseurs u als ondernemer daarbij kunt helpen.

Wijzigingen voor uw salarisadministratie

Uit het belastingplan 2017 en de wet- en regelgeving die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd zijn de volgende wijzigingen gekomen die van invloed zijn op de salarisadministratie.

 • Wet werk en zekerheid (WWZ; transitievergoeding)
 • Stijgende Belastingtarieven
 • Wet aanpak schijnconstructies (WAS)

 

Lees hier meer informatie over alle wijzigingen in 2017 bij de belastingdienst.

De kosten van salarisadministratie in 2017

MKB Salarisadviseurs werkt met een vaste prijs per loonstrook. Dit betekent dat u vooraf weet wat de kosten van uw salarisadministratie zullen zijn. Dit komt doordat onze loonadministrateur het van te voren berekend. Op deze manier zal u geen onverwachte kosten krijg bij het uitbesteden van uw salarisadministratie. Indien u extra werkzaamheden door onze ervaren salarisadviseurs wil laten plaatsen zal u altijd een roaming krijgen van de kosten. Dit komt bijvoorbeeld voor op het moment als u een arbeidscontract wil laten opstellen of bij het aanvragen van subsidie voor uw personeelskosten.

Salarisadministratie door MKB Salarisadviseurs

MKB Salarisadviseurs verzorgt uw salarisadministratie. Het team van ervaren salarisadviseurs weet voor elke vraag de juiste oplossing en staat in het nieuwe jaar weer voor u klaar. Of het gaat om een arbeidsrechtelijke vraag of het volledig uitbesteden van uw salarisadministratie, bij MKB Salarisadviseurs heeft u altijd een vaste prijs per loonstrook en kunt u rekenen op persoonlijk, snel en accuraat contact. De missie van MKB Salarisadviseurs is om het MKB-ondernemers zo makkelijk mogelijk maken op het gebied van salarisadministratie en personeelsadvies. Door vaste afspraken over werkzaamheden en tarieven geven we duidelijkheid, want daar houden ondernemers van.

Vragen over de salarisadministratie

Indien u vragen heeft over de veranderingen op het gebied van salarisadministratie voor 2017 of indien u er juist over denkt na om de salarisadministratie uit te besteden. MKB Salarisadviseurs nodigt u graag uit voor een vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0318 – 830 234.

 

MKB Salarisadviseurs

 • Salarisadministratie voor het MKB
 • Adviseurs met salarisadministratie kennis
 • Vaste prijs per loonstrook
 • Persoonlijke aandacht
 • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa