Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie
Salarisadministratie

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

MKB-ers besteden hun salarisadministratie uit omdat zij bezig willen zijn met hun vak en niet met ‘randzaken’ als loonstroken en het bijhouden van wet en regelgeving rond personeel. Dit is ook de reden dat veel van uw MKB collega’s hun salarisadministratie uitbesteden aan MKB Salarisadviseurs. Wij werken met ons team van salarisadviseurs en personeelsadviseurs
met jaren ervaring voor diverse bedrijfstakken en de daarbij behorende wet- en regelgeving en CAO’s. Bij MKB Salarisadviseurs is uw salarisadministratie in goede handen.

De kosten van salarisadministratie uitbesteden

Wij werken met een vaste prijs per loonstrook, hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan van onze loonadministrateur. Dus u weet vooraf wat de kosten zijn voor loonadministratie uitbesteden en van uw salarisadministratie uitbesteden. Wanneer er op uw verzoek extra werkzaamheden worden verricht, dan maken wij van te voren een raming van de hiermee gepaard gaande kosten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het opstellen van een arbeidscontract of het aanvragen van subsidies op personeelskosten.

Personeelsadministratie voor het MKB

Bij MKB Salarisadviseurs kunt u terecht voor het uitbesteden van de salarisadministratie voor bedrijven in diverse branches. Behalve uw salarisadministratie kunnen wij werkgevers binnen het MKB ook bijstaan waar het gaat om personeelszaken. Ondernemers in het MKB hebben vaak te weinig aandacht en tijd om de personeelszaken in eigen beheer goed op orde te houden, waardoor er nog wel eens fouten gemaakt worden. Dit kan tot flinke onvoorziene kosten leiden.

Wij kunnen u adviseren wat de beste manier is om uw personeelssalarisadministratie uitbesteden in Veenendaaladministratie op te zetten en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelen op het gebied van arbeidsrecht. Het voordeel van uw personeel- en salarisadministratie uitbesteden aan ons administratiekantoor, is dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat zaken tijdig worden gesignaleerd en dat u altijd op de hoogte bent van de voor uw organisatie belangrijke informatie op het gebied van personeelszaken. MKB Salarisadviseurs uit Veenendaal is de partij om uw personeelszaken, personeelsadministratie en salarisadministratie aan uit te besteden. Zo heeft u alles onder één dak en kunt u als ondernemer met uw vak bezig zijn. Het uitbesteden van uw salarisadministratie aan MKB Salarisadviseurs brengt u dus vele voordelen.

Ons salarisadministratiekantoor kan u goed begeleiden bij advies inzake bijvoorbeeld:

 • arbeidscontracten
 • subsidies
 • proefplaatsingen
 • (kortingen op) loonheffingen
 • ontslag

Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en denken graag mee met werkgevers binnen het MKB.Laat bij ons uw salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie uitbesteden in Veenendaal

Als salarisadviseur in Veenendaal werken wij voor veel bedrijven in deze regio. Daarnaast ontzorgen wij ook veel klanten verspreid door het land.

Meer weten over het uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem contact op via ons contact formulier of bel ons op 0318 – 830 234. Eerst nog meer lezen? Kijk dan ook eens op de pagina met gedetailleerde informatie over onze salarisadministratie werkzaamheden.

MKB Salarisadviseurs

 • Salarisadministratie voor het MKB
 • Adviseurs met salarisadministratie kennis
 • Vaste prijs per loonstrook
 • Persoonlijke aandacht
 • Accuraat en snel


Bel: 0318 - 830 234

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa