Vacature Leerling salarisadministrateur

Leerling – Salarisadministrateur

Nmbrs | Veenendaal | MKB

 Wil jij het vak van salarisadministrateur leren? Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een leergierige collega die al lerend bij ons wil komen werken! Je volgt via ons een PDL opleiding (als je die niet al hebt) en daarnaast leiden we je op als Nmbrs-specialist zodat je alle kneepjes van het vak én van de salarissoftware leert.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Je start met een gedegen inwerktraject en krijgt een vaste mentor aangewezen die jou gedurende je leertraject gaat begeleiden. Of je nu een starter bent, een BBL-er, herintreder of student die een bijbaan zoekt, wij maken een traject op maat.

Naast een hands-on training in Nmbrs leren we je het verschil tussen onze diversiteit van klanten, sectoren en soorten verloning. We leren je de verschillende CAO’s lezen en toepassen en de invloed daarvan op de salarisadministratie.

Je krijgt alle tijd om te oefenen met mutaties verwerken en output controleren. Ondertussen kom je steeds beter in je rol als salarisadministrateur binnen ons bedrijf en ontdek je hoe belangrijk wij klantgerichtheid vinden.

Je volgt de interne workshops in onze MKB Academy en geleidelijk aan breiden we je Nmbrs kennis uit en groei je door naar het beheren van je eigen klanten!

Wat neem je mee?

Je hebt een administratieve opleiding of achtergrond en je bent gemotiveerd om het vak van salarisadministrateur te leren! Van nature ben je accuraat en je vindt het leuk om met verschillende software te werken. Je houdt je goed aan deadlines en weet zelfs onder druk, rust en overzicht te bewaren waardoor je foutloos de salarisadministraties kunt verzorgen. Daarnaast heb je:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met cijfers en systemen

De wil om te leren!

Wie zijn wij?

MKB Salarisadviseurs B.V., in Veenendaal, verzorgt de salarisadministratie voor zo’n 700 MKB bedrijven. Naast salarisadministratie richten wij ons ook op het adviseren en begeleiden van ondernemers op het gebied van Personeel & Organisatie. Wij zijn een team van 5 enthousiaste collega’s met ieder eigen klanten en specialisme.

Wat bieden wij?

Een ondernemende werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om zelfstandig te handelen en ruimte hebt voor eigen initiatieven. We hebben een informele werksfeer, waarbij we ons werk met passie en toewijding uitvoeren. Ons team werkt vanuit een modern, duurzaam kantoorpand aan de Landjuweel 10 in Veenendaal. Daarnaast bieden we een salarisindicatie tussen €2400,- en €2700,- bruto met mogelijkheden tot thuiswerken en een vrije dag op je verjaardag!

Wil jij kennis komen maken?

Stuur je CV naar solliciteren@mkbsalarisadviseurs.nl  t.a.v. Janine van Huigenbosch, manager Salarisadministratie en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt Janine ook bellen op 06-20701359. Wij zijn ook op zoek naar ervaren collega’s dus kijk voor onze overige vacatures en meer informatie over ons bedrijf en ons team op www.mkbsalarisadviseurs.nl.