Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden: eenvoud, transparantie en gemak via de online portal

Bij MKB Salarisadviseurs besteed je je salarisadministratie zorgeloos uit aan ervaren payroll professionals. Wij zorgen voor een moeiteloze en transparante ervaring en ontzorgen je compleet op het gebied van salarisadministratie.

Volledig digitale salarisadministratie met de online portal van Nmbrs

Wij geloven in totale ontzorging als het gaat om salaris- en personeelsadministratie. Daarom maken wij gebruik van de online salarissoftware van Nmbrs®. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om op een gebruiksvriendelijke manier, een professionele salarisadministratie te voeren. Bovendien maken wij overstappen eenvoudig voor onze klanten.

Jouw online salarisadministratie is altijd en overal toegankelijk. De online portal van Nmbrs® stelt je in staat om salaris- en personeelszaken te beheren via een gebruiksvriendelijke desktop interface, maar biedt ook toegang via een handige app.

Voordelen van online salarisadministratie uitbesteden bij MKB Salarisadviseurs

  • Ervaren payroll professionals
  • Toepassing van CAO’s
  • Koppelingen met boekhoudpakketten
  • Betaal een vast bedrag per loonstrook
  • Vaste contactpersoon die jouw organisatie en processen kent
  • Salarisadministratie én personeelsadministratie
  • Volledig online
  • Automatische signalen en herinneringen: als er een run klaarstaat, bij afloop contracten, verjaardagen, jubilea, etc.

Ervaren payroll professionals en vaste contactpersoon

Onze salarisadministratie wordt beheerd door ervaren payroll professionals. Je hebt een vaste contactpersoon die bekend is met jouw specifieke situatie. Deze persoonlijke benadering zorgt voor een efficiënte communicatie en een soepele samenwerking.

Transparante en flexibele prijsstructuur

Onze dienstverlening is gebaseerd op een vaste prijs per loonstrook. Transparantie staat bij ons voorop, en je betaalt alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt. Er zijn dus geen verborgen kosten of onnodige uitgaven; je hebt volledige controle over jouw salarisadministratiekosten.

Deze heldere en eerlijke aanpak stelt jou in staat om efficiënt budgetten te beheren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. Bij MKB Salarisadviseurs streven we ernaar om financiële transparantie te waarborgen en onze klanten de mogelijkheid te bieden om kostenbewust te opereren.

Optie om volledige personeelsadministratie in Nmbrs bij te houden

Wij bieden niet alleen salarisadministratie, maar ook de mogelijkheid om de volledige personeelsadministratie in Nmbrs onder te brengen. Hierdoor kunnen we processen volledig automatiseren, inclusief koppelingen met bijvoorbeeld boekhoudsystemen. Bovendien ontvang je handige signalen, zoals herinneringen voor verjaardagen, aflopende contracten en jubilea. Ook worden belangrijke salaris gerelateerde signalen zoals loonaangiften, tijdig gecommuniceerd. Dit maximaliseert de efficiëntie en minimaliseert handmatige taken.

Salarisadministratie uitbesteden? MKB Salarisadviseurs

Ervaar het gemak van het uitbesteden van je salarisadministratie met MKB Salarisadviseurs. Neem contact met ons op voor meer informatie.