Over MKB Salarisadviseurs

Over MKB Salarisadviseurs: experts in salarisadministratie, personeelsadministratie en HR

MKB Salarisadviseurs is jouw partner in het ontzorgen en actief adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Wij startten in 2004 als een integraal onderdeel van MKB Accountants. Maar omdat wij geloven dat onze dienstverlening veel verder gaat dan het administratieve aspect, zijn we in mei 2010 gestart met MKB Salarisadviseurs.

Wij ontzorgen en adviseren actief door voortdurend te investeren in onze expertise in Nmbrs, het vergroten van onze vakkennis en het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

Betrokken partner: wij combineren onze expertise met kennis over jouw bedrijf en processen

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs met rijke kennis van salarisadministratie en expertise in het gebruik van Nmbrs. Wij onderscheiden ons in de markt door onze klanten écht te kennen. Je krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die zich helemaal verdiept in je bedrijf, in je medewerkers en in je processen. Wij gaan verder dan ‘de salarisstrook’.

Wij bouwen aan een goede relatie en nauwe samenwerking met onze klanten om een vlotte salarisverwerking en toekomstbestendig personeelsbeleid mogelijk te maken.

Maatwerk salarisadvies en HR: je bent altijd up to date

Of het nu gaat om het optimaliseren of versnellen van processen, anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving, het minimaliseren van handmatig werk of het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor het behoud van getalenteerd personeel: MKB Salarisadviseurs kent alle ins en outs van het vak en helpt jouw bedrijf naar een volgend niveau.

Wij blijven onszelf continu scholen en blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Nmbrs, maar ook op het gebied van veranderende wet- en regelgeving.

Specialisten in online administratie met Nmbrs

Onze klanten krijgen toegang tot het online salarisadministratie- en personeelsadministratiesysteem Nmbrs®. Dit is een online platform waarmee je je complete administratie kunt digitaliseren. Je kunt dit systeem gebruiken vanaf een gewone computer of een handige app. Zo geef je ook je medewerkers gemakkelijk toegang tot hun personeelsdossier, verlofadministratie en salarisgegevens.

Wij hebben de afgelopen jaren diverse organisaties geholpen om de overstap te maken naar een volledige, online personeels- en salarisadministratie.

Kennismaken met MKB Salarisadviseurs

MKB Salarisadviseurs staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid, efficiëntie en slim werken! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je onderneming kunnen ondersteunen.