Online administratie met Nmbrs

Online administratie met Nmbrs: efficiënte personeelsadministratie mét handige app

MKB Salarisadviseurs is gespecialiseerd in Nmbrs®. Met deze applicatie ben je in staat om je personeelsprocessen en salarisadministratie volledig te automatiseren. Je krijgt toegang tot de Nmbrs® omgeving van jouw bedrijf, waar je een gedetailleerd overzicht vindt van je complete personeelsadministratie. Deze omgeving is via een desktopcomputer of handige app te bereiken. Altijd en overal.

Stroomlijn processen en beschik altijd en overal over cruciale informatie

Wij brengen je salaris- en personeelsadministratie onder in Nmbrs, waarmee we je volledige administratie stroomlijnen en HR-taken op een efficiënte en nauwkeurige manier kunnen uitvoeren. Werken met Nmbrs® minimaliseert fouten, versnelt processen en vergroot de toegankelijkheid tot cruciale personeelsinformatie.

Met real-time gegevens kunnen besluitvormers snel en adequaat handelen, wat de operationele efficiëntie verhoogt. Bovendien vermindert werken met Nmbrs® handmatige administratieve lasten, waardoor HR-professionals zich kunnen concentreren op strategische taken zoals talentontwikkeling en talentmanagement.

Wat doet Nmbrs HR en personeelsadministratie voor ondernemers?

  • Nmbrs® werkt volledig digitaal en automatiseert, optimaliseert en versnelt je processen;
  • het verbetert de accuraatheid;
  • verhoogt de toegankelijkheid voor de organisatie en medewerkers;
  • ondersteunt hr processen;
  • biedt handige extra’s zoals digitaal ondertekenen, declaraties indienen, het ontvangen van herinneringen en signalen bij jubilea, verjaardagen etc.

Voordelen voor ondernemers en medewerkers

De voordelen van onze online personeels- en salarisadministratie in de Nmbrs omgeving beperken zich niet tot alleen ondernemers. Medewerkers profiteren ook van een goed ingerichte digitale personeelsadministratie. Via Employee Self Service (ESS) kunnen werknemers gemakkelijk hun digitale loonstroken bekijken, verlof aanvragen en declaraties indienen via de Nmbrs app of desktoppagina. Daarnaast hebben zij toegang tot hun personeelsdossier, waar ze persoonlijke informatie kunnen inzien en bijwerken.

Waarom wil je werken met Nmbrs?

Volledige automatisering

Wij zorgen voor geautomatiseerde processen met behulp van Nmbrs.

Toegang tot online Nmbrs omgeving

Je krijgt direct toegang tot je hele digitale salaris- en personeelsadministratie.

Employee Self Service (ESS)

Medewerkers profiteren van de Nmbrs app voor het bekijken van loonstroken, aanvragen van verlof en indienen van declaraties. Ook kunnen zij overal en altijd hun personeelsdossier benaderen.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Overzichtelijke rapporten voor verlof, verzuim, dienstverbanden, uren en salaris.

Verzuimregistratie

Verzuimcases begeleid je gemakkelijk én volgens de Wet Verbetering Poortwachter, met de verzuimregistratietool van Nmbrs. Bovendien kun je Nmbrs koppelen aan verschillende verzuimapplicaties, waarmee je dubbele invoer van gegevens voorkomt.

Automatische signalen

Ontvang tijdig meldingen over belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, aflopende contracten en jubilea.

HR-workflows

Een nieuwe werknemer onboarden, een document laten ondertekenen door drie collega’s. Met handige HR-workflows in Nmbrs ben je verzekerd van een correcte afhandeling.

l

Digitale handtekeningen

Gebruik de tekenmodule voor digitale ondertekening.

Run checker

Alle salariswijzigingen die worden doorgevoerd in Nmbrs worden automatisch getoetst. Dit wordt gedaan door meer dan 190 vakinhoudelijk controles (zoals de minimumlooncheck).

Declaraties

Via NMBRS kunnen werknemers eenvoudige declaraties indienen. Na akkoord worden ze direct verwerkt in de salarisadministratie.

Standaard integraties en koppelingen met Nmbrs

De standaardintegraties zijn ontworpen om Nmbrs naadloos te laten samenwerken met diverse andere applicaties. Op dit moment is Nmbrs al te koppelen met meer dan 100 verschillende toepassingen, variërend van boekhoudsoftware tot tijdregistratie- en planningssoftware.

Eenvoudig overstappen naar een online salaris- en personeelsadministratie in Nmbrs

Wij helpen bedrijven die willen overstappen naar onze digitale omgeving van A tot Z bij de overgang naar Nmbrs. We brengen je processen in kaart, richten het systeem voor je in zodat deze naadloos aansluit op je werkwijze en processen én we migreren al je gegevens. We zorgen daarmee voor een soepele overgang.

Natuurlijk staan onze Nmbrs specialisten en personeelsadviseurs ook voor je klaar om je medewerkers te trainen en te helpen om de overgang naar jullie nieuwe personeelsadministratie of salarisadministratie vlekkeloos te laten verlopen.

Ook een online administratie met Nmbrs?

Meer weten over werken met Nmbrs? Neem contact met ons op voor meer informatie.