Ons team van adviseurs

Maak kennis met onze adviseurs

Ons team bestaat uit kundige adviseurs met veel kennis over de salarisadministratie, Nmbrs, maar vooral veel kennis over onze klanten. Onze klanten krijgen een adviseur toegewezen waarbij zij altijd terecht kunnen. Een vertrouwd gezicht en een goede salarisverwerking! Wij stellen graag onze adviseurs voor:

Janine van Huigenbosch

Communicatief vaardige Salarisspecialist met passie en positieve energie. Niet alleen passie voor het salaris vak, maar ook voor MKB Salarisadviseurs en haar klanten. Is de vliegende kiep waar we altijd op kunnen bouwen en vertrouwen. Vraagbaak op het gebied van fiscale vraagstukken en weet alles van het handboek loonheffingen. Relatiebeheerder die wij graag naar nieuwe en bestaande klanten sturen. Fijne teamspeler en collega voor het team die altijd het voortouw neemt!

Kevin Krikke

Nmbrs-expert van het eerste uur. Betrouwbare salarisspecialist met een groot loyaliteitsgevoel. Werkt graag met een duidelijke planning en plan van aanpak. Reageert snel en denkt in oplossingen. Teamspeler die altijd klaar staat voor zijn collega’s om te helpen. Kan goed zaken overzien en zal nooit overhaast handelen. Denkt graag verder dan alleen een salarisstrook en vindt het belangrijk dat hij zich blijvend ontwikkelt en beter wordt. Passie voor het salarisvak, Nmbrs en voetballen.

Yvonne van Dreven

Betrokken Salaris adviseur die altijd klaar staat voor haar collega’s en klanten. Kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft altijd voor iedereen een vriendelijk woord. Zorgt dat vragen van klanten altijd worden beantwoord en weet een hulplijn in te schakelen als dit nodig is. Fijne collega om mee te werken én te lachen.

Judith van Kimmenaede

Ervaren payroll professional met ambitie en passie voor het vak. Bijt zich graag vast in fiscale vraagstukken, houdt van kennisdeling en staat voor iedereen klaar.

Maakt optimaal gebruik van systemen en ziet snel de logica daarvan in. Geduldige collega met een luisterend oor voor klanten en collega’s die graag in oplossingen denkt!

Judiths motto: Als de klant geholpen is, dan ben ik tevreden

Deborah Schrauwers

Professionele salaris expert die graag wil leren en goed het overzicht kan behouden! Kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden én klanten en is ervaren in het voeren van een HR administratie. Communicatief sterk, communiceert duidelijk en staat stevig in haar schoenen.

Behulpvaardige collega die nergens haar hand voor omdraait en precies de juiste hulplijn weet in te schakelen als dat nodig is. Is breed inzetbaar, kan goed onder druk werken en wil zich graag focussen op het verwerken van de hele personeels- en salarisadministratie.

Deborah in het kort: Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!