Alle mogelijkheden in Nmbrs

Naast het verwerken van de salarisadministratie zijn de mogelijkheden in zijn erg uitgebreid! De rapportage mogelijkheden bieden een volledig overzicht van het verlof en verzuim, maar ook van dienstverbanden, uren en salaris. Ook kan middels de tekenmodule een document digitaal worden ondertekend en declaraties digitaal worden ingediend. Daarnaast wordt op ieder gewenst moment signalen van onder andere een verjaardag, aflopend contract of een jubileum verstuurd. En dat is nog niet alles .. wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet!

Digitaal dossier in Nmbrs

Nmbrs geeft de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Draai direct een arbeidsovereenkomst uit met de sjablonen tool en sla het document direct op in het dossier van de medewerker.

 

HR workflows

Zowel een aanbieding naar een kandidaat versturen via de HR workflow of een document door drie mensen in de organisatie laten ondertekenen? Door middel van de HR Workflow is dit mogelijk. Ook zorgt de workflow nog eens voor een direct goede afhandeling.

Verzuimregistratie

Door middel van het registreren van het verzuim in Nmbrs en begeleid je gemakkelijk verzuim cases volgens de Wet verbetering Poortwachter. Voorkom een dubbele invoer door Nmbrs te koppelen met verschillende verzuim applicaties.

Verlofregistratie

Een overzicht van alle vakanties? Eitje! Aangezien medewerkers zelf hun verlof digitaal aanvragen. Leidinggevenden kunnen de inkomende verlofaanvragen direct automatisch, eenvoudig en snel verwerken.

Employee Self Service (ESS)

Door middel van ESS krijgen medewerkers toegang tot hun eigen Nmbrs omgeving. Zo hebben zij altijd en overal via een laptop of smartphone inzicht in hun persoonlijke gegevens.

Standaard integraties in Nmbrs

De standaard integraties is erop gericht dat Nmbrs in combinatie kan worden gebruikt met andere applicaties. Nmbrs is op dit moment al geïntegreerd met meer dan 100 andere applicaties. Dat wil zeggen, van boekhouding software tot tijdregistratie- en planning software.

Digitaal ondertekenen via Nmbrs

Geen natte handtekening en print problemen meer? Werken met Nmbrs is dan ideaal. Met de digitaal ondertekenen tool is het mogelijk om documenten digitaal te (laten) ondertekenen. Denk hierbij aan het uploaden van een document dat vervolgens rechtsgeldig digitaal wordt ondertekend en wordt opgeslagen in het digitale dossier van de medewerker.

Run checker

Alle salariswijzigingen die worden doorgevoerd in Nmbrs worden automatische getoetst. Dit wordt gedaan door meer dan 190 vakinhoudelijk controles (zoals de minimumloon check).

Nmbrs rapportages

Nmbrs weet precies wat een medewerker jou kost. Daardoor zijn verschillende dashboards en rapportages inzichtelijk. Bijvoorbeeld voor salarissen, verlof en verzuim, dienstverbanden en verjaardagen.

Digitaal declareren

Met de declaratietool dienen medewerkers hun declaratie voortaan digitaal in. Dit kan via de mobiele app of via een desktop. Is de declaratie goedgekeurd, dan wordt hier direct een salarismutatie van gemaakt. De salarismutatie wordt uitbetaald met de eerste volgende salarisbetaling.

Nmbrs signalen

Nmbrs verstuurt automatisch signalen naar medewerkers, managers en administratoren. Hierdoor vergeet je nooit meer een contractverlenging, mijlpaal of HR/payroll taak.

Sjablonen genereren

Middels Sjablonen in Nmbrs, kunnen documenten zoals brieven of contracten gemakkelijk vanuit Nmbrs worden opgesteld. Een sjabloon wordt in Word gemaakt met de Nmbrs Template Builder. In deze sjablonen wordt vaste en variabele tekst opgenomen.  Vervolgens wordt een sjabloon via het profiel van de medewerker gedownload met de gegevens van de medewerker in het sjabloon.

—-
De mogelijkheden in Nmbrs zijn eindeloos! Benieuwd of Nmbrs voldoet
aan jouw wensen? Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact
op om de mogelijkheden te bespreken.
—-
Ook voor het koppelen van bestaande systemen denken wij graag mee!
Met Nmbrs kunnen verschillende systemen gemakkelijk aan elkaar
worden gekoppeld. Middels de open API kan Nmbrs veilig worden
gekoppeld aan bestaande en nieuwe applicaties.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Nmbrs?