Online administratie

Wij werken met  waardoor onze processen volledig geautomatiseerd zijn. Ook de personeelsadministratie wordt volledig digitaal verwerkt.  Onze klanten krijgen toegang tot de Nmbrs omgeving van hun onderneming. Hierin wordt de volledige digitale personeelsadministratie weergegeven.

Naast deze basis opties biedt Nmbrs veel mogelijkheden voor een volledige digitale personeelsadministratie. De rapportage mogelijkheden bieden een volledig overzicht van het verlof en verzuim, maar ook van dienstverbanden, uren en salaris. Ook kan middels de tekenmodule een document digitaal worden ondertekend en declaraties digitaal worden ingediend. Daarnaast wordt op ieder gewenst moment signalen van onder andere een verjaardag, aflopend contract of een jubileum verstuurd.

Alleen voordeel voor jou als ondernemer? Zeker niet. Ook medewerkers hebben veel profijt van een goed ingerichte digitale personeelsadministratie. Middels ESS (Employee Self Service) kan een werknemer via de Nmbrs app of de desktoppagina een digitale loonstrook bekijken. Ook het aanvragen van verlof en declaraties indienen gaat gemakkelijk via de app. Ten slotte kan een medewerker het persoonlijke personeelsdossier inzien en persoonlijke informatie updaten.

Onze ervaren adviseurs denken graag mee over de mogelijkheden voor een digitale personeelsadministratie. Zij nemen de inrichting van de personeelsadministratie op zich. Werken jullie al met een systeem voor verlof en verzuim? Nmbrs biedt de mogelijkheid om een koppeling te maken diverse systemen.

Digitale personeelsadministratie inrichten?