Onze adviseurs

Ons team bestaat uit kundige adviseurs met veel kennis over de salarisadministratie, Nmbrs, maar vooral veel kennis over onze klanten. Onze klanten krijgen een adviseur toegewezen waarbij zij altijd terecht kunnen. Een vertrouwd gezicht en een goede salarisverwerking! Wij stellen graag onze adviseurs voor:

Janine van Huigenbosch


Communicatief vaardige Salarisspecialist met passie en positieve energie. Niet alleen passie voor het salaris vak, maar ook voor MKB Salarisadviseurs en haar klanten. Is de vliegende kiep waar we altijd op kunnen bouwen en vertrouwen. Vraagbaak op het gebied van fiscale vraagstukken en weet alles van het handboek loonheffingen. Relatiebeheerder die wij graag naar nieuwe en bestaande klanten sturen. Fijne teamspeler en collega voor het team die altijd het voortouw neemt!

Kevin Krikke


Nmbrs-expert van het eerste uur. Betrouwbare salarisspecialist met een groot loyaliteitsgevoel. Werkt graag met een duidelijke planning en plan van aanpak. Reageert snel en denkt in oplossingen. Teamspeler die altijd klaar staat voor zijn collega’s om te helpen. Kan goed zaken overzien en zal nooit overhaast handelen. Denkt graag verder dan alleen een salarisstrook en vindt het belangrijk dat hij zich blijvend ontwikkelt en beter wordt. Passie voor het salarisvak, Nmbrs en voetballen.

 

Yvonne van Dreven


Betrokken Salaris adviseur die altijd klaar staat voor haar collega’s en klanten. Kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft altijd voor iedereen een vriendelijk woord. Zorgt dat vragen van klanten altijd worden beantwoord en weet een hulplijn in te schakelen als dit nodig is. Fijne collega om mee te werken én te lachen.

MKB Historie en eigenaren

Het verwerken van salarissen is als sinds 2004 onderdeel van de dienstverlening van MKB accountants, zoals bij vele accountantskantoren. Geert Dreschler is echter van mening dat de klant meer behoefte heeft aan een dienstverlener die verder denkt dan alléén het verwerken van de salarisstroken. Zo ontstond het idee om in samenwerking met Annaliza van Kuilenburg van AvK Personeelszaken een bedrijf op te zetten dat meer doet dan alleen de salarisadministratie. Zo is in mei 2010 MKB Salarisadviseurs opgericht.

Annaliza van Kuilenburg

HR Manager/Mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs

P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht
op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in
oplossingen weet te denken.

Geert Dreschler

Accountant/Mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs

Financieel expert die strategisch en bedrijfskundig meedenkt met ondernemers. Stuurt op cijfers en kengetallen en
houdt de verhoudingen in balans. Specialist in overnames en verkoop-klaar maken van bedrijven.

Kennismaken met onze adviseurs?