Onze adviseurs

Ons team bestaat uit kundige adviseurs met veel kennis over de salarisadministratie, Nmbrs, maar vooral veel kennis over onze klanten. Onze klanten krijgen een adviseur toegewezen waarbij zij altijd terecht kunnen. Een vertrouwd gezicht en een goede salarisverwerking! Wij stellen graag onze adviseurs voor:

Janine van Huigenbosch

Communicatief vaardige Salarisspecialist met passie en positieve energie. Niet alleen passie voor het salaris vak, maar ook voor MKB Salarisadviseurs en haar klanten. Is de vliegende kiep waar we altijd op kunnen bouwen en vertrouwen. Vraagbaak op het gebied van fiscale vraagstukken en weet alles van het handboek loonheffingen. Relatiebeheerder die wij graag naar nieuwe en bestaande klanten sturen. Fijne teamspeler en collega voor het team die altijd het voortouw neemt!

Kevin Krikke

Nmbrs-expert van het eerste uur. Betrouwbare salarisspecialist met een groot loyaliteitsgevoel. Werkt graag met een duidelijke planning en plan van aanpak. Reageert snel en denkt in oplossingen. Teamspeler die altijd klaar staat voor zijn collega’s om te helpen. Kan goed zaken overzien en zal nooit overhaast handelen. Denkt graag verder dan alleen een salarisstrook en vindt het belangrijk dat hij zich blijvend ontwikkelt en beter wordt. Passie voor het salarisvak, Nmbrs en voetballen.

Yvonne van Dreven

Betrokken Salaris adviseur die altijd klaar staat voor haar collega’s en klanten. Kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft altijd voor iedereen een vriendelijk woord. Zorgt dat vragen van klanten altijd worden beantwoord en weet een hulplijn in te schakelen als dit nodig is. Fijne collega om mee te werken én te lachen.

Judith van Kimmenaede

Ervaren payroll professional met ambitie en passie voor het vak. Bijt zich graag vast in fiscale vraagstukken, houdt van kennisdeling en staat voor iedereen klaar.

Maakt optimaal gebruik van systemen en ziet snel de logica daarvan in. Geduldige collega met een luisterend oor voor klanten en collega’s die graag in oplossingen denkt!

Judiths motto: Als de klant geholpen is, dan ben ik tevreden

Deborah Schrauwers

Professionele salaris expert die graag wil leren en goed het overzicht kan behouden! Kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden én klanten en is ervaren in het voeren van een HR administratie. Communicatief sterk, communiceert duidelijk en staat stevig in haar schoenen.

Behulpvaardige collega die nergens haar hand voor omdraait en precies de juiste hulplijn weet in te schakelen als dat nodig is. Is breed inzetbaar, kan goed onder druk werken en wil zich graag focussen op het verwerken van de hele personeels- en salarisadministratie.

Deborah in het kort: Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!

MKB Historie en eigenaren

Het verwerken van salarissen is als sinds 2004 onderdeel van de dienstverlening van MKB accountants, zoals bij vele accountantskantoren. Geert Dreschler is echter van mening dat de klant meer behoefte heeft aan een dienstverlener die verder denkt dan alléén het verwerken van de salarisstroken. Zo ontstond het idee om in samenwerking met Annaliza van Kuilenburg van AvK Personeelszaken een bedrijf op te zetten dat meer doet dan alleen de salarisadministratie. Zo is in mei 2010 MKB Salarisadviseurs opgericht.

Annaliza van Kuilenburg

HR Manager/Mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs

P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht
op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in
oplossingen weet te denken.

Geert Dreschler

Accountant/Mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs

Financieel expert die strategisch en bedrijfskundig meedenkt met ondernemers. Stuurt op cijfers en kengetallen en
houdt de verhoudingen in balans. Specialist in overnames en verkoop-klaar maken van bedrijven.

Kennismaken met onze adviseurs?