Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie

De laagste prijs per loonstrook?

Salarisadministratie

20 april 2017

De laagste prijs per loonstrook bij het uitbesteden van de salarisadministratie, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat klinkt aantrekkelijk. U vindt het bij MKB Salarisadviseurs. Zo simpel is het, dankzij de vaste prijs per loonstrook die wij hanteren.

 

Vaste prijs per loonstrook

Een duidelijke en overzichtelijke kostenstructuur vind je bij MKB Salarisadviseurs. De loonadministrateur bepaalt de vaste prijs per loonstrook, afhankelijk van de diensten die u af wilt nemen. Zo zorgen wij ervoor dat er geen onverwachte kosten ontstaan. Vooraf weet u precies wat de kosten van het uitbesteden van de salarisadministratie zijn. Bij ons vindt u de laagste prijs per loonstrook.

De salarisstrook ontvangt u van ons per e-mail, wij kunnen de salarisstroken ook direct naar al uw medewerkers sturen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

 

Salarisadministratie uitbesteden

Alleen maar bezig zijn met uw eigen vak, zonder na te hoeven denken over de ‘randzaken’. Een goede reden om de salarisadministratie uit te besteden. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken, waardoor uw salarisadministratie altijd in goede handen is.

 

Voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

Wanneer u de salarisadministratie uitbesteed bij MKB Salarisadviseurs, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Een snelle en accurate salarisadministrateur
  • Laagste prijs per loonstrook  
  • Adviseurs met de juiste expertise

 

Personeelsadministratie

Naast salarisadministratie houden wij ons bezig met personeelsadministratie. Doordat wij ons continu ontwikkelen op het gebied van arbeidsrecht, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelen. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua wet- en regelgeving. Zo komt u nooit voor onverwachte veranderingen te staan.

 

De laagste prijs per loonstrook in Veenendaal

Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal. Wij werken voornamelijk voor bedrijven in deze regio, maar ook klanten in andere delen van het land zijn niet nieuw voor ons. Wij helpen u graag op het gebied van salarisadministratie. Zo heeft u zelf alle tijd voor het uitvoeren van uw vak.

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Uw contactpersonen bij MKB salarisadviseurs zijn:

Loonadministratie

Janine van Huigenbosch

Ervaren salarisadviseur binnen het MKB en manager van MKB Salarisadviseurs sinds 2012. Altijd zeer betrokken bij de klant, denkt in oplossingen en draait haar hand nergens voor om. Ambitieus en stressbestendig, zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt.

Floor Meijdam

Floor Meijdam

De nieuwste aanwinst in het team vanaf mei 2017. Zeer ervaren salarisadviseur en expert op het gebied van Unit4 (online). Naast gebruikelijke loonverwerking graag bezig met advisering en optimalisatie van salarisadministratie.

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa