Sinds 1 april 2016 is MKB Salarisadviseurs lid geworden van de Vereniging Nederlandse Salarisadviseurs. Het lid worden van de VNSa betekent dat onze salarisadministrateurs de mogelijkheid krijgen om kennis te delen met collega’s. Ook blijven we hierdoor nog beter op de hoogte van wat er speelt rondom salarisadministratie.

 

Beroepsvereniging VNSa voor specialisten

De VNSa is de beroepsvereniging voor specialisten op het gebied van salarisadministratie. Een beroepsvereniging betekent dat specialisten uit een bepaalde branche, in dit geval salarisadministratie, bijeenkomen om kennis op te doen en kennis te delen. Op dit moment verandert de wetgeving op het gebied van salarisadministratie vaak, waardoor het noodzakelijk is voor onze salarisadministrateurs om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. De beroepsvereniging is tevens het klankbord voor onze salarisadministrateurs. Zij kunnen bij de VNSa terecht voor vragen en opleidingen.

 

Seminars over salarisadministratie

De VNSa organiseert met regelmaat seminars over salarisadministratie. Onze salarisadministrateurs leren dan bijvoorbeeld bij van advocaten op het gebied van arbeidsrecht. Onlangs was er een seminar over de DGA (Directeur Grootaandeelhouder). Deze was ingepland omdat er de afgelopen tijd veel zaken op het gebied van wet en regelgeving waren veranderd. Tijdens het seminar ging het voornamelijk over de pensioenregelingen voor de DGA. Door het volgen van dit soort seminars zijn onze salarisadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Voor en door salarisadviseurs

De VNSa is voor en door salarisadviseurs. Dit betekent dat de organisatie betrokken is bij het werkveld van salarisadviseurs. Doordat de organisatie direct betrokken is bij het werkveld van salarisadviseurs kunnen er seminars georganiseerd worden die voor te leden relevant zijn. De leden van de VNSa kunnen aangegeven welke onderwerpen op het gebied van salarisadministratie actueel zijn om er een seminar over te organiseren.

 

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden bij MKB Salarisadviseurs betekent:

In contact komen met onze salarisadministrateurs? Neem vrijblijvend contact op met onze salarisadviseurs.

Terug naar overzicht