Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie

MKB Salarisadviseurs lid van VNSa

logo vnsa

15 april 2016

Sinds 1 april 2016 is MKB Salarisadviseurs lid geworden van de Vereniging Nederlandse Salarisadviseurs. Het lid worden van de VNSa betekent dat onze salarisadministrateurs de mogelijkheid krijgen om kennis te delen met collega’s. Ook blijven we hierdoor nog beter op de hoogte van wat er speelt rondom salarisadministratie.

 

Beroepsvereniging VNSa voor specialisten

De VNSa is de beroepsvereniging voor specialisten op het gebied van salarisadministratie. Een beroepsvereniging betekent dat specialisten uit een bepaalde branche, in dit geval salarisadministratie, bijeenkomen om kennis op te doen en kennis te delen. Op dit moment verandert de wetgeving op het gebied van salarisadministratie vaak, waardoor het noodzakelijk is voor onze salarisadministrateurs om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. De beroepsvereniging is tevens het klankbord voor onze salarisadministrateurs. Zij kunnen bij de VNSa terecht voor vragen en opleidingen.

 

Seminars over salarisadministratie

De VNSa organiseert met regelmaat seminars over salarisadministratie. Onze salarisadministrateurs leren dan bijvoorbeeld bij van advocaten op het gebied van arbeidsrecht. Onlangs was er een seminar over de DGA (Directeur Grootaandeelhouder). Deze was ingepland omdat er de afgelopen tijd veel zaken op het gebied van wet en regelgeving waren veranderd. Tijdens het seminar ging het voornamelijk over de pensioenregelingen voor de DGA. Door het volgen van dit soort seminars zijn onze salarisadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Voor en door salarisadviseurs

De VNSa is voor en door salarisadviseurs. Dit betekent dat de organisatie betrokken is bij het werkveld van salarisadviseurs. Doordat de organisatie direct betrokken is bij het werkveld van salarisadviseurs kunnen er seminars georganiseerd worden die voor te leden relevant zijn. De leden van de VNSa kunnen aangegeven welke onderwerpen op het gebied van salarisadministratie actueel zijn om er een seminar over te organiseren.

 

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden bij MKB Salarisadviseurs betekent:

In contact komen met onze salarisadministrateurs? Neem vrijblijvend contact op met onze salarisadviseurs.

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Uw contactpersonen bij MKB salarisadviseurs zijn:

Loonadministratie

Janine van Huigenbosch

Ervaren salarisadviseur binnen het MKB en manager van MKB Salarisadviseurs sinds 2012. Altijd zeer betrokken bij de klant, denkt in oplossingen en draait haar hand nergens voor om. Ambitieus en stressbestendig, zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt.

Floor Meijdam

Floor Meijdam

De nieuwste aanwinst in het team vanaf mei 2017. Zeer ervaren salarisadviseur en expert op het gebied van Unit4 (online). Naast gebruikelijke loonverwerking graag bezig met advisering en optimalisatie van salarisadministratie.

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa