Prettig precies in salaris en advies

Salarisadministratie Salarisadministratie

Salarisadministratie voor ondernemers

Laat bij ons uw salarisadministratie uitbesteden

16 augustus 2016

Goede vakmensen zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Als ondernemer bent u ongetwijfeld zuinig en trots op uw beste mensen. Om die reden wilt u ze ongetwijfeld ook graag op tijd en correct uitbetalen. Lukt dat? De salarisadministratie is voor veel ondernemers een punt van aandacht. Heeft u de administratie op orde in combinatie met de juiste expertise op het gebied van wetgeving en fiscale zaken? Salarisadministratie ondernemers wordt steeds meer uitbesteed aan MKB Salarisadviseurs.

 

Salarisadministratie ondernemers uitbesteden

Het wordt steeds vaker gemeengoed: ondernemers besteden hun salarisadministratie uit. Dat doen ze om verschillende redenen. We sommen de belangrijkste op:

  • Salarisadministratie is complex en vereist specifieke kennis. Die hebben veel bedrijven uit het MKB niet.
  • Een eigen salarisadministrateur in dienst nemen is duurder dan de salarisadministratie uitbesteden. U bespaart geld als ondernemer.
  • De salarisadministratie uitbesteden bespaart tijd. Een ondernemer kan zich focussen op de kernactiviteiten van zijn/haar bedrijf.
  • De regels voor salarisadministratie voor ondernemers veranderen voortdurend. Het is voor een MKB-bedrijf nauwelijks bij te houden. Een specialist als MKB Salarisadviseurs zit er wel kort op. We praten u bij waar nodig en leggen eenvoudig uit welke impact nieuwe regels hebben op uw bedrijf. U heeft dus nooit meer last van wollige ‘fiscustaal’.

 

Regel uw salarisadministratie goed

MKB Salarisadviseurs biedt u een ideale combinatie: de vaste dienstverlening van salarisadministratie en de flexibele service van advies. Zo bent u er als ondernemer van verzekerd dat alles goed geregeld is en betaalt alleen waar u gebruik van maakt. Bovendien bespaart u direct op de kosten van uw salarisadministratie.

 

Vragen over de salarisadministratie

Mogelijk heeft u vragen over uw salarisadministratie die u in eigen beheer uitvoert of denkt u er juist over na om de salarisadministratie uit te besteden. In beide gevallen nodigen we u uit om eens contact op te nemen. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0318 – 830 234. Eerst nog meer lezen? Kijk dan ook eens op de pagina met gedetailleerde informatie over onze salarisadministratiewerkzaamheden.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uw contactpersonen bij MKB salarisadviseurs zijn:

Loonadministratie

Janine van Huigenbosch

Ervaren salarisadviseur binnen het MKB en manager van MKB Salarisadviseurs sinds 2012. Altijd zeer betrokken bij de klant, denkt in oplossingen en draait haar hand nergens voor om. Ambitieus en stressbestendig, zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt.

Floor Meijdam

Floor Meijdam

De nieuwste aanwinst in het team vanaf mei 2017. Zeer ervaren salarisadviseur en expert op het gebied van Unit4 (online). Naast gebruikelijke loonverwerking graag bezig met advisering en optimalisatie van salarisadministratie.

Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter
wij informeren u vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer
in en wij bellen u z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Ontvang de meest gestelde vragen en antwoorden over salaris en salarisadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Salarisadministratie


MKB Salarisadviseurs is lid van de VNSa